sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Kissakahvilassa




Eilen oli varsinainen "crazy catlady"-kokoontuminen Kissakahvila Purnauskiksessa Tampereelta, kun sinne kokoontui samaan aikaan parikymmentä kissabloggaajaa! Pitihän sitä itsekin lähteä mukaan; etenkin kun en ole koskaan kissakahvilassa käynyt aikaisemmin, ja Purnauskiksesta olen kuullut pelkkää hyvää. Eikä päivävisiitti Tampereellekaan tuntunut huonolta ajatukselta, saati kukkarolle liian kalliilta (kiitos OnniBusin).


 



 Juuri sen kummemmin en tapahtumasta tällä kertaa jaarittele, kuin että kiitos mukana olleille, kivaa oli ja tarjoilut maittavia. Muutama kuva tuli kissoista napsittua, mutta koska hämärässä tilassa etenkään mustien kissojen kuvaaminen ei mitään herkkua ollut, niin kaikista kissoista en julkaisuun asti kuvia saanut.


Mutta koska kaikilla meistä oli varmaan joku "lempparikissa" kahvilan kissoista, kuka se minulla oli? Minikissa-Viiru tietysti! Olen selvästi mieltynyt pienikokoisiin kissoihin (kuin noita "minikissoja" itseltänikin löytyy), ja kun Viiru oli niin nätin värinenkin, niin valinta ei ollut vaikea. ;) Seuraavissa kuvissa siis Viiru.




 Ihan tyhjin käsin ei Tampereelta myöskään tarvinnut kotiin lähteä, sillä kaikille oli kotiinviemisiksi PrimaCatin kassit ja arvontaohjelmaakin oli, jossa meille kotiinviemisiksi tarttui kiinnostava Kissojen Suomi -kirja. Siihen pitääkin tutustua jossain vaiheessa.


Ja vielä kerran kiitän kivasta kissakahvilatapaamisesta sen järjestäneitä, mukana olleita ja kaikkia muitakin. Koitetaan päästä ensi kerrallakin mukaan!

28 kommenttia :

  1. Ihana kun lähdit ja onnea arvontavoitosta!! Viiru on minunkin suosikki; pieni, kaunis ja utelias. - Emäntä

    VastaaPoista
  2. Viiru-kissa on munkin suosikki ihan jo siitä näkemieni kuvien perusteella (en ole käynyt kyseisessä kissakahvilassa ikinä). Sen väri on niin erikoinen, tulee mieleen amber-väriset mettikset. :) Jään odottelemaan muidenkin postauksia kissakahvilatapaamisesta, olipas teitä monta siellä paikalla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon oli tosiaan porukkaa paikalla, joten odotettavissa on myös aika monta postausta aiheesta... ;)

      Poista
  3. Viiru kissa ei ole enää suosikkini vaikka se oli sitä ennen :D Piki ja Lumi taas on hellyyttäviä ihania kurisijoita jotka oikeasti tykkää paljonpaljon ihmisläheisyydestä. Ensimmäisten työvuorojen jälkeen oli Lumi mulla sylissä ja se tassutteli ja pesi mun kaulaa ja käsiä ♥ Luonteeltaan paljon söpömpiä kuin Viiru vaikka onhan se Viiru ulkonäöllisesti tosi söpö :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, no toisaalta itse en välttämättä kissalta edes kaipaa hirveätä ihmisläheisyyttä (= tykkään kun ovat menossa mukana ja lähellä, mutta esim sylissä en tykkää kissaa jatkuvasti pitää), kaipaan omiltakin kissoiltani enemmän sitä läsnä olemista kuin sitä että olisivat ihan sylissä asti, silittelen niitä silloin kun ovat vieressä tai näyttävät niin suloisilta että on pakko silitellä. :D Meidän kissoista ainoa joka tunkee pyytämättäkin syliin onkin Onni, tytöt eivät huomiota pyydä mutta rakastavat sitä silloin kun ihminen sitä haluaa antaa. ;)

      Poista
  4. Oli kiva tavata ja kuulla minikissojen seikkailuista! Minua jäi illalla huolestuttamaan, ehditkö bussiin, mutta postauksen perusteella pääsit kotiin kumminkin :)

    Minun suosikkini kissakahvilan asukkaista on ehkä leppoisa herraskissa Evo runsaine tassuineen, vaikka hurmaaviahan ne kaikki ovat. Makeimmasta värityksestä pisteet menevät Viirulle minunkin mielestäni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdin bussiin, ovelasti hankin kyydin bussille niin oltiin lopulta pysäkillä jo hyvissä ajoin! :)

      Evokin oli kyllä herttainen, mutta minun silmissä Viiru veti kyllä ehdottomasti pisimmän korren. ;)


      Poista
  5. Kivaa oli! Harmi, että jouduimme lähtemään vähän liian aikaisin, kun juna ei odota :)
    Viiru se on minunkin suosikkini: kaunis, pieni, itsenäinen, omanarvontuntoinen - just niikuin kissan kuuluukin. t. S:n ja O:n ihminen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viirulla on selvästi paljon faneja, kuten epäilinkin... ;)

      Poista
  6. Oi noita ihania kahvilan kissoja <3 Ja kiitos kivasta seurasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi, oli hauska tavata (vaikka näyttelyissä monta kertaa nähnytkin, vasta nyt kuitenkin minäkin yhdistän...) ;)

      Poista
  7. Kiva postaus, ensi kerralla ehkä minäkin pääsen :)

    VastaaPoista
  8. Ihan mahtavaa, bloggaajatapaaminen kuulostaa todella mukavalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa siellä olikin! Suosittelen kaikille osallistumista jos/kun seuraavan kerran järkätään! ;)

      Poista
  9. Onnea voitosta ja Viiru on todella kaunis. :)
    Harmi kun itselle ei bussien aikataulut sopinut. :( Toivottavasti seuraavalla kerralla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti mekin nähdään teidät sitten seuraavalla kertaa! ;)

      Poista
  10. Kiva oli tavata, vaikka eipä sitä juttelemaan ehdittykään. Viiru on myös mun suosikki ollut, koska nappas mun lautaselta kerran kissaleivän ja oli muutenkin paljon messissä. Mutta Nurrin väritys on myös tosi kaunis ja onhan noissa kissoissa kaikissa jotakin kaunista...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, kaikki kissathan ovat aina varsin kauniita. ;)

      Poista
  11. Kiitos bussiseurasta ja erityisesti kaulurivinkistä! ;) Kaikki kissat olivat ihania, mutta jotenkin se Micu oli huvittavan hapan karvakasa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi bussiseurasta, oli mukavaa kun sai höpötellä kissoista edelleen paluumatkalla! :)

      Poista
  12. Mukava oli tavata, vähän erilaisessakin ympäristössä kuin yleensä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, meillä kun tuo näyttelyissä törmääminen on vakiintunut jo tapaamispaikaksi. ;)

      Poista
  13. Oli mukava tavata!
    Mun lempparikissa on Evo -se on niin symppis. Ja Viiru oli erityisen kaunis :)

    VastaaPoista
  14. Olipa siellä mahtavasti porukkaa paikalla! :) Purnauskiksen kisut on kaikki niin ihanan näköisiä ja oloisia ja itse kahvilakin näyttää huipulta, olisi niin kivaa päästä joskus tuolla käymään! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli tosiaan minunkin ensimmäinen kissakahvilakokemus ja suosittelen kyllä lämpimästi! :)

      Poista