tiistai 28. elokuuta 2012

Väite: Russi näyttää aina viisaalta ja kauniilta

... vaan mitä on todellisuus?

Siis russillahan silmät karsastavat ainoastaan pentuna, eiköstä.
Tämä on meikän ehdoton lempparikuva mitä tulee meidän näyttelykuviin. Näyttelyedustus Ellan tapaan. <3 td="td">


sunnuntai 26. elokuuta 2012

Princess Ella

Ella sai prinsessamaisen pinkillä teemalla varustetut kuvaukset tänään. Pinkki tosin ei ole Ellan silmille se ihanteellisin, vaan se on yksi niistä väreistä jotka saavat Ellan silmät näyttämään kuvissa mitäänsanomattoman hailakoilta. Siksi sitä väriä en yleisesti ottaen suosikaan tuota kuvatessa. Enpä muutenkaan ole oikein taas tyytyväinen yhteenkään kuvaan näistä, mutta julkaistaan niitä kuitenkin.






Ja sitten venäjänsinisen toisenlaista olemusta - sitä hurjempaa puolta.






Lopuksi neiti vielä toivottaa kaikille rauhallista tulevaa viikkoa.


lauantai 25. elokuuta 2012

Tunnustus

Alkuun pahoitellaan, että on taas tämän blogin päivittäminen vähän jäänyt. Mutta suunnataan nyt ylöspäin sitten tämänkin blogin aktiivisuudessa. ;) Meikä on nyt 2,5 viikkoa ravannut uudessa koulussa, ja siellä se aika uppoaakin upeasti. Kissat ovat siitä syystä olleet enemmän omillansa taas, eikä niitä ole edes tullut oikein kuvailtua. Tänään naureskelin kissanäyttelyssä katsellessa leikattuja naaraita, että kyllä meidän Ella tulee näyttämään väärään sarjaan eksyneeltä (useimmat näyttelyissä käyvät sterkatut russinaaraat ovat varsinaisia möhkäleitä ja niistä todellakin huomaa että ne on leikattu - meidän Ella näyttää joltain pennulta niiden rinnalla - se tosin näyttää pennulta vaikkei olisi edes mihin verrata).

Mutta.

Ragnarilta ja Haikulta putosi meille tunnustus. Suuret kiitokset!


Tunnustuksen säännöt:

1. Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka antoi tunnustuksen.
2. Anna tunnustus eteenpäin 5:lle lempiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla
3. Kopioi Post it - lappu ja liitä se blogiisi.
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain Post it -lapulla ja toivo, että lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.


Meiltä tämä tunnustus lähtee seuraaville:
Kissiminni
Rakkauspojat
Memento mori
Mortimerin
Natalian pentublogi (koska pennut on <3 font="font">

Osa näistä blogeista on kyllä jo kyseisen tunnustuksen saanut, mutta ei voi nyt mitään - mainittiin ne nyt ainakin sitten tässä kehuluontoisesti. ;)

tiistai 7. elokuuta 2012

Hyllykköjen kasaamista

Meillä tuossa kokoiltiin Ikean hyllyköitä eilisen päivän puolella. Heti alkuun löydettiin kokoamisohjeista huomattava puute. Joka korjattiin.


Sillä, mitään tällaista ei tässä perheessä kyllä voi tehdä ilman kissan osallistumista. Nimenomaan sen pienikokoisemman osallistumista.



Näistä kuvistapa tuli mieleen, että olikin viimeinen päivä tuolla kissalla kaulurin kanssa.

sunnuntai 5. elokuuta 2012

Ja taas blogi koki muutosta...

On se vain, kun jotkut tuppaavat kyllästymään sen kaltaisiin asioihin kuin blogin ulkoasu, ällistyttävän nopeasti. Tällä kertaa värimaailma jostain ihmeen ja kumman syystä on vaaleanpunainen, tai oikeammin ehkä vaalea roosa. Minut vähänkin tuntien tämä on ehkä epätodennäköisin valinta heti mustan jälkeen. Olisi voinut ehkä olettaa enemmänkin ruskeaa, vihreätä tai sinistä, joita kaikkia on tässäkin blogissa nähty sen jälkeen kun se on perustettu.

Tällä samaisella hetkellä tekisi mieli kirota tuo meidän toipilas, joka tykkää aina kun huoneesta poistun mennä makailemaan tietokoneen päälle. Tällä kertaa se sai jollain kummalla tavalla function-näppäimellä pysyvästi päälle. Jopas on kiva kirjoitella, kun täytyy pitää yksi sormi jatkuvasti siinä function-näppäimellä, jottei tule aivan sekasotkua.

Älköö ihmetelkö jos blogin taustakuva vaihtuu vielä useampaan kertaan, tällä hetkellä (klo 0:35) näyttää lopputulos mielestäni liian tunkkaiselta. Njäh.